Merhaba Ben Gaye!

GayeSulun 

Admin
Moderatör
Dijital Gezgin
Top Poster Of Month
Merhaba, Ben Gaye Sülün! 👋
Dijitalin karmaşasında kaybolmadan, kendi yolunu netlikle çizmek isteyenlerin yol arkadaşıyım.

1984 yılında İstanbul Beykoz’da prematüre bebek olarak erken dünyaya gelmemle başlayan yolculuğumda, daha o zamanlar girişimci olduğum ortaya çıkmıştır:) ilkokul boyunca tam 7 okul değiştirdim. O yıllarda "bu çocuktan bir şey olmaz" diyen öğretmenlerimin aksine, ben kendi dünyamda bir gezgindim.

Lisede sözel bölümle tanışınca taşlar yerine oturdu. Ayda 10 kitap bitiren o meraklı çocuk, hızlı okumayı, yazmanın gücünü ve Özdemir Asaf’ın şiirlerindeki o derin sadeliği keşfetti. Anime dünyalarından oyun tutkusuna, kaçırdığım konservatuvar sınavından müziğin iyileştirici gücüne kadar her deneyim; bugün size anlattığım "Dijitalde Görünür Ol" felsefesinin bir parçası oldu.

Şu an ne yapıyorum? Dijital pazarlama, yapay zeka ve içerik üretimi dünyasındaki teknik bilgileri; odak, alışkanlıklar ve zihinsel netlikle harmanlıyorum. Çünkü biliyorum ki, zihnimiz net değilse en iyi dijital araç bile sadece bir kalabalıktır.

Burada sadece "nasıl yapılır" videoları değil; gerçek hayat tecrübelerini, hataları, rutinleri ve sürdürülebilir bir dijital yaşamın formüllerini bulacaksınız.

Eğer siz de:

Dağılmadan ilerlemek,

Dijital okuryazarlığınızı güçlendirmek,

Ve en önemlisi, dijital dünyada "kendi sesinizi" bulmak istiyorsanız; doğru yerdesiniz.

Hoş geldiniz, birlikte büyüyeceğimiz ve öğreneceğimiz çok şey var! ✨

Konuyu görüntüleyenler

Geri